Política 29/01/2013

CCOO dóna suport a Navarro en la seva proposta de reforma constitucional

El líder del sindicat, Joan Carles Gallego, creu que seria una forma de "solucionar la relació de Catalunya amb Espanya"

Acn
1 min
Pere Navarro i Joan Carles Gallego, reunits al Parlament. / ACN

BarcelonaEl secretari general de Comissions Obreres (CCOO) de Catalunya, Joan Carles Gallego, s'ha reunit aquest dimarts amb el primer secretari del PSC, Pere Navarro, al Parlament. A la sortida, Gallego ha manifestat el suport del seu sindicat a la proposta de reforma de la Constitució espanyola que els socialistes plantegen des de les passades eleccions del mes de novembre. D'aquesta manera Gallego suma CCOO a l'estratègia iniciada pel PSC, i considera que aquesta reforma seria una manera de "solucionar la relació de Catalunya i Espanya" i d'abordar els problemes que han aparegut arran de la petició de poder exercir el dret a decidir.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Joan Carles Gallego ha ratificat el suport de CCOO de Catalunya al fet que els ciutadans puguin exercir el dret a decidir. I, de passada, el líder sindical ha aprofitat la reunió amb Pere Navarro per posar-se al seu costat en l'impuls de la reforma constitucional que el PSC intenta potenciar.

Després de la trobada entre els dos dirigents, Gallego ha manifestat que CCOO de Catalunya veu "molt positivament que el PSC revalidi la seva posició pel dret a decidir", així com que els socialistes catalans "facin una proposta pel canvi constitucional que ho permeti i ho faciliti". "Cal buscar solucions, i reformes constitucionals que ajudin a solucionar problemes com la relació entre Catalunya i Espanya són positives", ha sentenciat, tot afegint que aquesta proposta del PSC també serviria "per abordar la necessària regeneració democràtica".

stats