Política 25/02/2015

Rigol defensa que Pujol "ha viscut de manera austera"

El coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir critica en una entrevista a TV3 que els diputats anessin a la comissió "amb retalls de diaris"

Europa Press
1 min
El coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol

BarcelonaEl coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol (UDC), ha assegurat aquest dimecres que no li va agradar la comissió sobre el frau fiscal del Parlament i ha criticat que els diputats apareguessin "amb retalls de diaris".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a TV3 recollida per Europa Press, ha considerat que l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol "ha viscut de manera austera i no anava darrere dels diners" encara se li han escapat coses que succeïen en el seu entorn. Rigol ha dit que està d'acord amb Pujol que els 23 anys del seu govern no s'han de jutjar en aquesta comissió.

Rigol ha lamentat que a Espanya hi hagi una cultura política "que va de dalt a baix i on l'arrogància es considera un valor", i ha considerat que els catalans estan en inferioritat després de no haver pogut celebrar la consulta i s'hagi hagut de refugiar en les eleccions anticipades.

stats