IMPOST DE SUCCESSIONS
Política 05/04/2011

Nadal descarta un pacte per als pressupostos si avui Mas anuncia la supressió de successions

El dirigent del PSC veu clar que CiU busca pactar els comptes amb el PP o amb ERC i que els ajornarà fins passades les municipals per no mostrar totes "les retallades al sector públic"

Acn
1 min
El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal.

BarcelonaEl president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, no descarta que el president de la Generalitat, Artur Mas, anunciï aquest dimarts la supressió de l'impost de successions en la compareixença davant dels mitjans de comunicació per valorar l'obra dels primers cent dies del seu govern. En declaracions a COMRàdio, Nadal ha dit que, si ho fa, el Govern "s'ha tancat una porta". El dirigent socialista es referia a l'amenaça ja expressada pel PSC que eliminar l'impost de successions impossibilitaria un pacte entre els dos grans partits catalans pel que fa als pressupostos de la Generalitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Concretament, Nadal ha dit: "Si el govern Mas aparca la supressió un any podem parlar dels pressupostos. Però està clar que els pactaran amb el PP... o potser ERC els donarà una última empenta. Però sí avui Mas anuncia la supressió de l'impost de successions, s'ha tancat una porta".

Nadal també ha acusat el govern d'Artur Mas de no voler presentar els pressupostos abans de les eleccions municipals del 22 de maig perquè suposaran la "consumació de les retallades al sector públic".

stats