REIVINDICACIÓ A MADRID
Política 09/05/2011

Hereu exigeix el pagament del fons de competitivitat

L'alcalde de Barcelona insta als dos executius –català i espanyol– a arribar a un "acord polític"

Efe
1 min

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu (PSC), ha demanat avui que totes les administracions, "com fa l'Ajuntament de Barcelona", compleixin els seus compromisos i que el Govern central pagui a la Generalitat el Fons de Competitivitat mitjançant un acord polític entre els dos executius.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En ser preguntat, durant un acte de campanya electoral, per la seva opinió sobre el pagament del Fons de Competitivitat, que demà es discutirà al Congrés, Hereu ha afirmat que "Catalunya necessita aquests fons i per tant suport que els dos governs arribin a un acord".

"Com a alcalde d'una ciutat que honra tots els seus compromisos amb altres administracions, exigeixo que tots els governs compleixin els seus compromisos, i que els compleixin respecte a la ciutat de Barcelona, el govern de l'Estat i el de la Generalitat, i que òbviament el govern de l'Estat compleixi respecte a Catalunya", ha dit. "I això s'ha de fer a través d'un acord polític entre governs, que estic segur que es donarà", ha afirmat l'alcalde.

stats