INVESTIDURA ANDALUSA
Política 02/05/2015

C's s'obre a facilitar la investidura de Susana Díaz

José Manuel Villegas confirma l'acord en matèria de corrupció i vincula l'abstenció en segona volta si es posen d'acord en matèria econòmica

Europa Press
1 min
Albert Rivera celebrant diumenge a la nit amb el candidat de Ciutadans a Andalusia, Juan Marín, els nou escons obtinguts a les eleccions andaluses.

SevillaCiutadans no ha descartat aquest dissabte, després de la reunió que ha mantingut amb el PSOE a la seu del Parlament andalús, abstenir-se en "segona votació" a la investidura de Susana Díaz com a presidenta de la Junta a la desena legislatura si hi ha un "acord econòmic" i es recullen les seves propostes en aquesta matèria.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de més de dues hores de reunió amb els dirigents socialistes, el vicesecretari general del Ciutadans a nivell estatal, José Manuel Villegas, ha explicat que han ratificat l'acord sobre lluita contra la corrupció i que es farà públic en els propers dies amb un acte de signatura conjunt de tots dos partits.

Ha apuntat que, a dia d'avui, el vot de Ciutadans a la investidura de Díaz és que "no", però que si en el seu discurs d'investidura es veuen recollides les propostes que la seva formació ha posat sobre la taula en matèria econòmica i de lluita contra l'atur podrien abstenir-se. Villegas no ha descartat una nova reunió amb el PSOE.

stats