Política 20/09/2015

El president de Colòmbia mostra un suport "contundent" a la "integritat constitucional i territorial d'Espanya"

Efe
1 min
El president colombià, Juan Manuel Santos, junt al ministre espanyol José Manuel Soria / EFE

Cartagena (Colòmbia)El president de Colòmbia, Juan Manuel Santos, ha expressat avui el seu suport "contundent" a "la integritat constitucional i territorial d'Espanya", en concloure una trobada amb els principals líders empresarials espanyols.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una declaració a Cartagena, Santos ha afirmat que "l'Espanya d'avui és una força positiva per al món i així ha de continuar sent". "Si Espanya es debilita tots som més febles i si Espanya s'enforteix tots som més forts, perquè l'Espanya d'avui és una força positiva per al món i així ha de seguir sent", ha dit Santos a la Casa d'Hostes Il·lustres de la Presidència colombiana.

El cap d'estat ha fet la declaració acompanyat del ministre d'Indústria d'Espanya, José Manuel Soria, l'ambaixador d'Espanya, Ramón Gandarias, i de prop d'una desena d'empresaris d'aquest país i funcionaris colombians. "Per això donem suport, i ho dic amb tota claredat i contundència, al respecte del principi essencial de la integritat constitucional i territorial d'Espanya", ha manifestat.

stats