Política 03/04/2015

Puigcorbé assumeix que el seu independentisme li passarà "factura" quan torni als escenaris

L'actor fa una crida als "maragallistes" i federalistes desencisats perquè apostin per ERC a les municipals del 24 de maig

Europa Press
1 min
juanjo puigcorbé

BarcelonaL'actor Juanjo Puigcorbé, número dos de la llista d'ERC per Barcelona a les eleccions municipals del 24 de maig, dóna per fet que el seu activisme independentista li passarà "factura" quan torni als escenaris. "Però no m'espanta", assegura. "Ara, per l'independentisme. Abans, per rebel·lia, per no estar d'acord amb segons què o per no pronunciar-se per segons qui. En aquest país sempre es passa factura, sempre hi ha una factura per cobrar i per pagar", ha assenyalat a Europa Press.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i sentir-se cansat que es passi factura per tot, s'ha decidit a fer el que pensa i després, assumir-ne les conseqüències. "És que si no, no faríem res", al·lega. Puigcorbé, que detecta molts "orfes" d'opció política, ha fet una crida a tots els "maragallistes" i federalistes desencisats –calcula que n'hi ha mig milió– que "no saben a qui votar", perquè aquest cop apostin per ERC.

Puigcorbé, que farà tàndem amb l'alcaldable d'ERC per Barcelona, Alfred Bosch, s'ha compromès a ser regidor durant tota la legislatura, quedi com quedi la seva candidatura a les eleccions de maig.

stats