Política 05/02/2015

Dirigents d'Unió carreguen contra Santi Vila i ironitzen sobre una hipotètica confluència CDC-ERC

"Serà que té al cap la nova federació CiE?", es pregunta en to sarcàstic la diputada democristiana al Congrés Montse Surroca

Ara
1 min

BarcelonaLes declaracions d'aquest dijous del conseller de Territori i Sostenibilitat, el convergent Santi Vila, que ha assegurat a RAC1 que se sent més a prop d'Oriol Junqueras que de Josep Antoni Duran i Lleida, han generat malestar a les files d'Unió. Diversos dirigents democristians han reaccionat immediatament a Twitter i han ironitzat sobre una hipotètica confluència CDC-ERC. "Sorprèn que Santi Vila vegi el cap de l'oposició com el futur. Serà que té al cap la nova federació CiE?", ha escrit la diputada democristiana al Congrés dels Diputats Montse Surroca.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El vicesecretari general d'Unió, Toni Font, també hi ha sortit al pas: "Afortunadament el pas del temps, què és passat i què és futur, no depèn de declaracions a un micròfon de ràdio; i per molts anys...". De la seva banda, el senador democristià Salvador Sedó ha posat de relleu el fet que "un membre del Govern" digui que "el cap de l'oposició és el futur. Curiós i significatiu, com a mínim". L'eurodiputat d'Unió, Francesc Gambús, també s'hi ha referit: "Pontificar sobre els efectes del pas del temps no hauria de ser la prioritat d'un membre del Govern". Gambús ha ironitzat sobre el fet que Vila "abraci nous 'líders' fora de CiU".

stats