Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

La jutge del cas de les ITV demana informació a Hisenda per decidir si imputa Oriol Pujol, segons 'La Vanguardia'

El secretari general de CDC va ser "impulsor" de la trama, segons la versió de l'Agència Tributària que revela aquest divendres 'El País'

La jutgessa que investiga el suposat cas de frau en les concessions de la ITV a Catalunya, Sílvia López Mejía, ha instat l'Agència Tributària espanyola a elaborar un "informe recopilatori de la intervenció en els fets d'Oriol Pujol", segons publica aquest divendres 'La Vanguardia'. Amb aquesta informació decidirà si inclou el secretari general de CDC al sumari del cas, cosa que l'obligaria a traspassar el cas al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per la condició d'aforat del també diputat de CiU. L'Agència Tributària ja ha emès un informe que revela l'intent de les persones imputades de vincular Pujol amb la trama.

A més, segons publica aquest divendres 'El País', un informe de l'Agència Tributària espanyola considera que Pujol no només va ajudar, suposadament, la xarxa de les ITV, sinó que va "proporcionar l'impuls i el suport necessaris" per a l'èxit de les operacions d'adjudicació de les estacions d'ITV i els negocis en el sector de l'eficiència energètica. Segons la versió d''El País', l'Agència Tributària espanyola també vincula alts càrrecs del Govern i la dona d'Oriol Pujol en el cas.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT