Política 28/03/2012

De "l'Espanya ens roba" al "genocidi cultural de PP": tornen a demanar a De Gispert que controli Solidaritat

El popular Santi Rodríguez s'indigna amb Uriel Bertran al Parlament i demana a la presidenta de la cambra que talli el micròfon al diputat independentista

Acn
1 min

BarcelonaSuperat l'episodi de "l'Espanya ens roba", que va acabar amb Núria de Gispert i Alfons López Tena rectificant decisions o declaracions, aquest dimecres s'ha obert una nova batalla al Parlament amb la presidenta pel mig. En aquesta ocasió, estem davant del cas "genocidi cultural del PP", i no ha sigut C's qui ha reclamat que es limitin les expressions que utilitza Solidaritat per la Independència, sinó el PP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El portaveu adjunt del PP al Parlament, Santi Rodríguez, ha demanat a la mesa del Parlament que prengui mesures contra SI després que el diputat independentista Uriel Bertran hagi assegurat que el president fundador dels populars, Manuel Fraga, va practicar el "genocidi físic", mentre que el PP a Catalunya ara practica el cultural.

Rodríguez ha agraït a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, que hagi cridat l'atenció a Bertran, però ha recordat que és la tercera vegada que es produeix un episodi com aquest durant aquesta sessió. "La mesa hauria de començar a pensar en altres mesures", ha opinat Rodríguez, que també ha reclamat que es talli el micròfon en aquestes ocasions.

De Gispert ha renyat Bertran: "Si a vostè li consta que hi ha hagut un genocidi, vagi a la fiscalia a denunciar-ho", li ha dit.

stats