PROCEDIMENT JUDICIAL
Política 17/10/2014

ERC: "Mentre es premia Florentino [Pérez], es detenen els paletes d'Alcanar"

Lluís Salvadó mostra l'"absoluta confiança" en l'alcalde del municipi del Montsià i defensa que va ocórrer pel "context polític" i el procés

Efe
1 min

AlcanarEl secretari general adjunt d'ERC, Lluís Salvadó, ha mostrat aquest divendres des d'Alcanar (Montsià) la seva "indignació" per la "desmesura i la desproporció del que va passar dijous" al consistori, amb la detenció de l'alcalde i el regidor d'Urbanisme, tots dos d'ERC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Salvadó, l'actuació "no sorprèn". "Érem conscients que en el context polític que vivim, això acabaria passant", i ha mostrat la seva "absoluta confiança" en l'alcalde, Alfons Montserrat, i en el regidor d'Urbanisme, Manel Martí, en llibertat sense càrrecs des d'aquesta matinada després de catorze hores de detenció a l'edifici consistorial.

"Mentre ahir es ratificava el Reial Decret llei que aprova pagar 1.350 milions d'euros per a Florentino (Pérez), que va causar 520 terratrèmols, paral·lelament s'acusa els paletes del poble d'organitzar una trama criminal amb l'ajuntament, se'n detenen tres i es requereix documentació a una vintena més. La sensació és que es vol fer un espectacle", ha conclòs.

El magatzem de gas Castor, ara tancat després de provocar gairebé 600 terratrèmols, és propietat d'Escal UGS, empresa pertanyent a ACS, que dirigeix Florentino Pérez, i està situat davant les costes de Vinaròs (Castelló) i Alcanar (Montsià).

stats