Política 09/07/2015

El nou logotip per un PP "de centre": un cercle amb les sigles i menys pes de les famoses gavines

La idea és que les sigles siguin "més llegibles"

Efe
1 min
El nou logotip del PP / ARA

MadridRentat de cara al PP, almenys al logotip. El nou símbol dels populars és un cerce amb les sigles del partit i l'emblemàtica gavina dins, tot en un blau més clar que el que el partit ha fet servir fins ara.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els vicesecretaris d'organització, Fernando Martínez Maillo; comunicació, Pablo Casado; estudis i programes, Andrea Levy, així com el director del comitè de campanya, Jorge Moragas, han mostrat avui en roda de premsa el nou logotip dels populars durant la presentació de la conferència política que el partit celebra aquest divendres i dissabte.

Casado ha assegurat que la idea és que les sigles siguin "més llegibles", i que transmetin "que estem orgullosos del que som i del que volem dir". El cercle que emmarca les inicials del partit i les gavines "indica la centralitat" que busca el PP.

Els dirigents populars han descobert els cartells que hi havia darrere dues lones negres: un amb el fons blau marí i el nou logotip imprès en blau cel i l'altre més semblant a l'estètica habitual dels populars, amb un fons blau cel i el nou logotip en blanc. Tots dos acompanyats de la paraula 'Populares'.

El lema de la conferència política serà 'X el futuro de España'.

stats