Política 25/06/2014

Magdalena Álvarez, imputada pel cas dels ERO d'Andalusia, dimiteix com a vicepresidenta del Banc Europeu d'Inversions

"He dimitit perquè tot té un límit. La campanya d'assetjament del PP m'ha afectat", ha afirmat a la Cadena SER

Efe
1 min

MadridLa vicepresidenta del Banc Europeu d'Inversions (BEI), Magdalena Álvarez, ha anunciat aquest dimecres la seva renúncia al càrrec, segons ha avançat a la Cadena SER. L'exministra ha declarat a la mateixa emissora que la dimissió no té res a veure amb la imputació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La renúncia d'Álvarez es produeix després que l'Audiència de Sevilla en ratifiqués la imputació a principis de maig en el cas dels ERO fraudulents a Andalusia. El govern espanyol li havia demanat que deixés el càrrec apel·lant a la seva "responsabilitat".

"Ningú no pot, ni ha dit, que jo he fet un mal ús del diner públic", ha afirmat a la SER. "He dimitit perquè tot té un límit. La campanya d'assetjament del PP m'ha afectat", ha afegit.

Álvarez va ser imputada per la jutge Mercedes Alaya, que investiga els ERO fraudulents a Andalusia, per considerar que hi ha indicis que ha comès delictes de malversació i prevaricació durant la seva etapa com a consellera d'Economia i Hisenda de la Junta, en ser responsable del procediment de concessió de subvencions sociolaborals.

stats