Política 06/08/2015

Marc Viñolas serà la quota de Reagrupament a la candidatura de Junts pel Sí

El secretari general de la formació independentista figura en el número 20 de la llista de noms que aporta Convergència i se situarà en el 39è lloc de la llista unitària per Barcelona

Adrià Huertas Vidal
1 min
Marc Viñolas, secretari general de Reagrupament, en una imatge d'arxiu / REAGRUPAMENT

BarcelonaEl secretari general de Reagrupament, Marc Viñolas, s'integrarà a la candidatura de Junts pel Sí a Barcelona en les eleccions del 27 de setembre. En el llistat de noms aprovat per Convergència s'havia reservat el número vint per a un representant de Reagrupament. El nom de Viñolas ha estat aprovat per unanimitat en una sessió extraordinària de la junta directiva nacional de Reagrupament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Viñolas ocuparà la posició 39 de Junts pel Sí en la demarcació de Barcelona. El secretari general de Reagrupament s'ha mostrat molt satisfet de formar part "d'una candidatura unitària i transversal, que és la millor manera per arribar a la independència".

Marc Viñolas s'ha compromès "a treballar amb totes les nostres forces perquè el 27-S sigui el dia definitiu per aconseguir la llibertat del nostre país" i ha animat tots els ciutadans "a participar-hi votant la principal candidatura que ho pot fer possible".

stats