Política 26/09/2014

Mas signarà el decret del 9-N a les 10.30 del matí de dissabte

L'acte solemne tindrà lloc al Saló Verge de Montserrat, en presència dels representants polítics, institucionals i de la societat civil convidats, i a continuació el president pronunciarà una declaració institucional

Ara
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, signarà el decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre a les 10.30 hores del matí d'aquest dissabte, al Saló Verge de Montserrat del Palau de la Generalitat, en presència dels representants de les forces del dret a decidir, responsables institucionals i personalitats de la societat civil convidats a l'acte solemne. Prèviament el secretari de Govern, Jordi Baiget, llegirà els punts principals del decret. Després, Mas el signarà i, a continuació, pronunciarà una declaració institucional des de la Galeria Gòtica de Palau.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per entrar en vigor, tant el decret com la llei de consultes en què s'empararà hauran d'aparèixer demà publicats al 'Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya' (DOGC). A partir de llavors, el govern espanyol podrà presentar els seus recursos (ho farà dilluns) al Tribunal Constitucional.

stats