Política 26/09/2014

Mas signarà el decret del 9-N a les 10.30 del matí de dissabte

L'acte solemne tindrà lloc al Saló Verge de Montserrat, en presència dels representants polítics, institucionals i de la societat civil convidats, i a continuació el president pronunciarà una declaració institucional

Ara
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, signarà el decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre a les 10.30 hores del matí d'aquest dissabte, al Saló Verge de Montserrat del Palau de la Generalitat, en presència dels representants de les forces del dret a decidir, responsables institucionals i personalitats de la societat civil convidats a l'acte solemne. Prèviament el secretari de Govern, Jordi Baiget, llegirà els punts principals del decret. Després, Mas el signarà i, a continuació, pronunciarà una declaració institucional des de la Galeria Gòtica de Palau.

Per entrar en vigor, tant el decret com la llei de consultes en què s'empararà hauran d'aparèixer demà publicats al 'Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya' (DOGC). A partir de llavors, el govern espanyol podrà presentar els seus recursos (ho farà dilluns) al Tribunal Constitucional.

stats