Homs celebra que Mas i Junqueras conflueixin en el "comú denominador" del 9-N

El conseller de la Presidència destaca la recomposició de la unitat per fer possible "allò que genera una gran il·lusió i capacitat de mobilització"

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha posat de relleu aquest dimecres que Artur Mas i Oriol Junqueras hagin estat capaços d'acordar un "comú denominador": fer pinya perquè la cita del 9-N sigui un èxit de participació. En l'acte de lliurament dels Premis Nacionals de Comunicació 2014, celebrat al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, Homs ha fet referència a la trobada de poc més d'una hora al Palau de la Generalitat entre Mas i Junqueras, en què han pactat bolcar-se en el 9-N i aparcar fins l'endemà les seves discrepàncies (encara no resoltes) sobre com afrontar unes posteriors eleccions plebiscitàries.

Homs ha comentat que la reunió buscava un "comú denominador des de les posicions de cadascú". I s'ha trobat aquest consens al voltant de l'objectiu que "allò que genera una gran il·lusió i capacitat de mobilització pugui ser realitzable".