Política 09/04/2013

CDC hauria pagat l'espionatge a Unió amb diners del Barça

Segons 'El Periódico' i 'El Mundo', el cap de seguretat del club va pagar dues factures a Método 3

Ara
1 min

BarcelonaConvergència Democràtica de Catalunya va pagar l'espionatge a Unió Democràtica amb diners del Barça. Això és, si més no, el que afirmen, en les edicions d'aquest dimarts, 'El Periódico' i 'El Mundo', que informen que va ser el cap de seguretat del club, Xavier Martorell, qui es va encarregar de pagar les factures. L'espionatge va ser fet per l'agència Método 3, que va emetre dues factures per valor de 5.800 euros cadascuna.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons aquestes informacions, el FC Barcelona va pagar els dos informes que Convergència Democràtica va encarregar a Método 3. L'agència va elaborar dos treballs sobre els dos regidors de Sant Cugat del Vallès espiats, Amador i Recasens, on es recollien dades sobre els ingressos i propietats de tots dos. Xavier Amador era aleshores regidor d'Esports i militant d'Unió. Joan Recasens era el tinent d'alcalde.

Método 3 va fer arribar els dos informes a Xavier Martorell, dirigent de Convergència a l'agrupació de Sant Cugat i responsable de seguretat del FC Barcelona.

stats