Política 05/06/2018

El ministeri de l'Interior només autoritza els traspassos de carteres de Junqueras i Romeva

El Govern suspèn les simbòliques trobades de la resta de consellers amb els presos polítics previstes per avui

Ara
1 min
El vicepresident econòmic del Govern, Oriol Juqnueras, i el conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, en una imatge d'arxiu

BarcelonaOriol Junqueras traspassarà simbòlicament avui la vicepresidència del Govern a Pere Aragonès. Raül Romeva farà el mateix amb Ernest Maragall pel que fa a la cartera d'Exteriors. I això és tot. El ministeri de l'Interior no ha autoritzat cap més relleu de poders entre els nous consellers i els predecessors que són a les presons d'Estremera i Alcalá-Meco. L'executiu ha suspès la visita a Madrid de la resta de membres del consell executiu, un cop el ministeri ha al·legat problemes de burocràcia per concedir els permisos. Fonts governamentals han explicat a l'ARA que intentaran fer els traspassos més endavant.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les que no tindran impediments per reunir-se amb els anteriors consellers són les noves titulars d'Agricultura (Teresa Jordà), Salut (Alba Vergés) i Cultura (Laura Borràs), que viatgen aquest dimarts a Brussel·les per trobar-se amb Meritxell Serret, Toni Comín i Lluís Puig.

stats