Publicitat
Publicitat

La ministra de Treball eclipsa la compareixença de Rajoy animant a jugar 'online'

El compte de Twitter de Fátima Báñez ha publicat un comentari sobre la seva puntuació al joc Bubble Shooter, que la ministra ja ha esborrat

Més enllà de les anàlisis polítiques i econòmiques de la compareixença d'aquest diumenge del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, el que més està fent bullir les xarxes socials és un més que inoportú tuit de la ministra de Treball i Seguretat Social, Fátima Báñez. Moments després de les paraules de Rajoy sobre el rescat europeu de la banca espanyola, el compte de Twitter de la ministra ha publicat un missatge que remarcava que Báñez havia obtingut una puntuació de 5.390 punts al joc Bubble Shooter. El missatge, que contenia l'enllaç per accedir al joc, llançava, a més, un repte: "Pots millorar-ho?".

La reacció, òbviament, no s'ha fet esperar a les xarxes socials, on els usuaris han fet tota mena de bromes sobre el fet que Báñez jugués a rebentar boles en uns moments tan delicats per a l'economia espanyola. La ministra no ha trigat a reaccionar i ha esborrat el missatge del seu compte. Primer, el  seu equip ha justificat l'eliminació del missatge argumentant que no l'ha escrit Báñez i, acte seguit, han publicat un nou tuit en el qual s'atribueix la publicació del missatge a una "trapelleria infantil".


21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT