Política 01/04/2016

El ministre de Justícia troba vincles entre Podem i el "moviment terrorista etarra"

Rafael Catalá també defensa que el partit de Pablo Iglesias està relacionat amb els independentistes catalans

Ara
1 min
El ministre de Justícia, Rafael Catalá, creu que es pot fer una “reflexió tranquil·la” sobre el tema.

BarcelonaEl ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha assegurat aquest divendres a la tarda en declaracions a Europa Press que Podem és un partit "proper al moviment terrorista etarra" i a l'independentisme català. "Es manifesten com a propers a aquests sentiments", ha recalcat Catalá abans de tancar un acte a la facultat de Dret de la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les crítiques de Catalá cap a la formació de Pablo Iglesias no s'han quedat aquí. "En matèria de regeneració democràtica és un partit que, tot i pretendre ser la nova política, ha acreditat sobradament comportaments interns dictatorials i simpatia amb els governs veneçolans i iranians", ha apuntat el ministre de Justícia.

En aquest sentit, el ministre ha indicat que és inviable que Ciutadans i Podem puguin entendre's per separat amb el PSOE de cara a desbloquejar la investidura. "Són com l'aigua i l'oli", ha apuntat Catalá. "Els partits polítics haurien d'estar basats en programes electorals, i a mi, com a ciutadà, em sembla que un hipotètic acord entre Ciutadans i Podem és impossible", ha reivindicat.

stats