Política 07/04/2014

Buch (CDC) a Campuzano: "Aquest 2014 tenim reptes més importants que escollir el secretari general del partit"

L'alcalde de Premià de Mar i president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) respon així al diputat de CiU al Congrés, que fa dues setmanes va demanar escollir el proper secretari general de CDC a través de primàries

O.m.
1 min
Captura del blog de Miquel Buch, alcalde de Premià de Mar i president de l'ACM / ARA

BarcelonaMiquel Buch, alcalde de Premià de Mar i president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), ha respost aquest dilluns a través del seu blog a la proposta que va llançar fa dues setmanes Carles Campuzano, diputat de CiU al Congrés, segons la qual el proper secretari general de CDC s'hauria d'escollir a través de primàries.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Recentment se'ns ha fet una proposta sobre com escollir el secretari general del partit en el qual milito. A través d'un procés de primàries –d'altra banda un tipus de procés molt de moda avui–. Estic absolutament convençut que enguany tenim reptes molt més importants al davant que el d'escollir el secretari general de Convergència", insisteix Buch al seu blog.

"Aquest 2014 ens hem compromès amb la llibertat del nostre país, i tenim una responsabilitat molt important a la qual hem de destinar totes les nostres energies. Només cal que seguim el lideratge ferm i convençut que exerceix el president Mas", sosté l'alcalde de Premià de Mar, que afegeix: "Em sorprèn que algú vulgui fer el joc als grups mediàtics, partits i institucions que han jugat brut per fer-nos abandonar el procés per fer que Catalunya esdevingui el proper estat d'Europa. I per fer-ho, han estat disposats a mentir, a llançar falses acusacions sobre persones innocents i fins i tot disposats a manipular una campanya electoral".

stats