Política 03/10/2011

Miquel Calçada: "Vull conèixer de prop la política per ajudar el país"

El periodista explica a l'ARA les seves aspiracions polítiques i creu que Espanya "és el millor veí que podem tenir i serà una gent amb la qual ens entendrem"

Ara
1 min
Miquel Calçada durant l'entrevista amb l'ARA / CÈLIA ATSET

BarcelonaEl periodista i fundador de Flaix, Miquel Calçada, assegura que "la política no només m'interessa sinó que m'agradaria conèixer-la molt més de prop". Així ho explica al director de l'ARA, Carles Capdevila, en una entrevista que es podrà llegir en l'edició de paper d'aquest dimarts i a l'ARA Premium. Calçada explica que "mentre pugui ajudar el meu país des d'on sigui estaré content, també pot ser des d'un organisme internacional" i reconeix que seria "un privilegi" ser president.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Miquel Calçada viu als Estats Units i allà estudia un màster. "Estudio conceptes de microeconomia i de macroeconomia, d'ètica i govern, vull veure com ho toquen els altres països", relata en l'entrevista en què també parla del camí de Catalunya cap a la independència: "El dia que siguem independents ens sorprendrà la bona relació que tindrem amb Espanya".

L'entrevista completa la podeu llegir a l'ARA PREMIUM.

stats