Política 01/02/2017

La mobilització de suport a Mas, Ortega i Rigau de dilluns 6 de febrer supera els 20.000 inscrits

El president d'Òmnium, Jordi Cuixart, està segur que serà una “nova demostració d'una mobilització democràtica i pacífica”

Ara
1 min
La multitud que esperava Mas davant del TSJC, ciutadans i periodistes. El president saluda des de les escales / MANOLO GARCÍA

BarcelonaLa campanya convocada per les entitats sobiranistes en suport de l'expresident de la Generalitat Artur Mas, l'exvicepresidenta Joana Ortega i l'exconsellera d'Ensenyament Irene Rigau el primer dia del judici -dilluns 6 de febrer- per haver organitzat el 9-N, ja supera els 20.000 inscrits. Dissabte passat la xifra era de 15.000.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La xifra l'ha donat a conèixer el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, després de participar de la segona reunió del Pacte Nacional pel Referèndum. Cuixart ha reiterat la crida a la participació a aquesta mobilització i ha insistit en el fet que aquesta "no és en defensa de ningú en concret sinó de la democràcia". El president d'Òmnium s’ha mostrat convençut que “el poble no fallarà” i que la de dilluns serà una “nova demostració d'una mobilització democràtica i pacífica”.

stats