Política 26/05/2011

Montilla denuncia mans fosques en la renúncia de Chacón

L'expresident considera que les pretensions de Patxi López, de demanar un congrés extraordinari, són un acte de deslleialtat a Zapatero

Redacció
1 min
Carme Chacón entre Joaquim Nadal, cap de l'oposició, i Jordi Hereu, alcalde en funcions de Barcelona, en un consell nacional del PSC al març a Barcelona.

BarcelonaLa renúncia de Carme Chacón a liderar el PSOE comença a portar cua en el si del PSC. L'expresident de la Generalitat i primer secretari del partit, José Montilla, ha denunciat que "no totes les maniobres han estat netes" i ha detallat que "filtracions o actes com demanar un congrés extraordinari del PSOE per part d'un responsable territorial i sense coneixement del secretari general no em sembla un gest molt lleial", en referència a les paraules de Patxi López.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Montilla, que ha estat entrevistat al programa Hora 25 de la Cadena SER, considera que "hi havia sectors del partit que no volien primàries" i creu que Carme Chacón "ha posat els interessos del conjunt de socialistes espanyols per sobre de les seves aspiracions" personals. Per això, "a causa d'aquestes circumstàncies" -diu l'expresident català- troba "encertada" la decisió de Carme Chacón.

Finalment, José Montilla espera que dissabte, en el Comitè Federal que els socialistes espanyols celebraran, hi hagi gent que "expressi als òrgans del partit, parlant a la cara i mirant als ulls" les seves objeccions.

stats