Política 25/12/2019

Escolta aquí 'Nadal a la presó', el programa de ràdio amb testimonis de familiars i amics dels presos polítics

Una trentena d'emissores locals emeten un podcast especial dedicat als líders independentistes

Ara
1 min

BarcelonaUn Nadal més, les emissores de ràdio locals de Catalunya s'han unit per emetre un espai especial dedicat als presos polítics independentistes. Com ja van fer el 25 de desembre de l'any passat, una trentena d’emissores emetran aquest dimecres Nadal a la presó, un programa protagonitzat per amics i familiars dels líders polítics amb l'objectiu de recordar-los en unes dates tan assenyalades.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A banda de diverses entrevistes amb l'entorn més pròxim dels presos, durant el programa s'emetran missatges de gent anònima que s'han recollit via WhatsApp i també sonarà la Nadala contra la repressió, la cançó que han creat més d'una vintena d'artistes catalans aquest Nadal per recordar que els líders independentistes no seran a taula aquestes festes. Entre d'altres, hi han participat músics com els integrants de Doctor Prats, Gertrudis, Buhos, Pepet i Marieta, Sense Sal i la terrassenca Gemma Humet. Tots ells són membres d'un moviment "autoorganitzat" de músics en contra de la repressió "que exerceix l'estat espanyol sobre els pobles".

La iniciativa està impulsada per les emissores més properes als centres penitenciaris de Lledoners, Puig de les Basses i Mas d’Enric, de manera que tots els presos podran seguir el programa, que també es podrà sentir des de molts altres punts de Catalunya, però. Concretament, el programa es podrà escoltar a partir de les dues del migdia i també a les nou de la nit del dia 25 a través de la trentena de ràdios locals que s'han sumat al projecte i que emetran el programa a través de les ones. Nadal a la presó també està disponible a través d'iVoox i YouTube.

stats