POLÍTICA
Política 12/12/2012

Navarro responsabilitza els crítics de la desfeta electoral del PSC

El primer secretari respon així al manifest que aposta per la "reconstrucció" de l'esquerra a Catalunya després que els socialistes catalans hagin deixat de ser alternativa de govern

Ara / Acn
1 min
MOTOR DE CANVI El líder del PSC, Pere Navarro, amb Joan Ignasi Elena  i Laia Bonet al mes de juny, quan es va constituir el grup Avancem.

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha acusat el sector crític del partit d'haver format part del Govern que ha portat els socialistes a la "situació d'ara". En una entrevista a La Xarxa, Navarro ha exigit als crítics que deixin construir un nou PSC, que ha assegurat que és el que està fent. S'ha desvinculat del passat del PSC afirmant que ell no estava ni al govern ni a la direcció del partit. En canvi, ha fet notar que els que promouen el manifest -enbtre ells Àngel Ros, Marina Geli, Maria Badia o Pia Bosch- "han tingut una gran responsabilitat al govern (en referència al tripartit) i al PSC".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Respecto totes les opinions que es donen a dins i fora del partit", ha afirmat Navarro. Amb tot, també ha reaccionat indignat contra alguns membres del sector crític, tot destacant que van formar part del govern que ha portat el PSC a la situació actual i també a Catalunya. "Nosaltres estem reconstruint el partit però ens han de deixar", ha manifestat Navarro, que els instava així a deixar d'intentar condicionar el procés.

stats