Política 10/11/2013

Navarro: "No havia vist mai que un plenari del PSOE ovacionés el PSC"

Creu que és la prova del suport del PSOE a la seva proposta federal

M. Eugènia Quetglas
1 min

Madrid“No havia vist mai que un plenari del PSOE ovacionés el PSC. Avui ho hem vist”. El primer secretari del PSC, Pere Navarro, visualment emocionat, ha agraït la reacció dels socialistes –tots aplaudint amb força fins que Navarro s'ha aixecat a donar les gràcies– quan el líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha estès la mà al PSC per reconstruir junts la convivència entre Catalunya i Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro ha assegurat que, tant als passadissos del conclave com al plenari, “no només hem vist respecte, sinó també estimació cap a les propostes del PSC”. Ara, ha confessat, torna a Catalunya “amb la convicció que ja tenia”, que és que compta amb el suport del PSOE per donar una resposta federal al conflicte català. “Torno amb aquesta força que s'hagi expressat tan públicament el suport a les polítiques del PSC i que s'hagi vist que hi ha una Espanya representada pel PSOE que estima Catalunya, que vol Catalunya i que continuem junts en la diversitat que ha expressat Rubalcaba”, ha afegit.

Segons Navarro, les relacions entre els dos partits socialistes “sempre han estat bones”, tot i la discrepància coneguda sobre el dret a decidir.

“Hem construït un projecte comú amb tots els socialistes d'Espanya. Insisteixo, avui s'ha visualitzat clarament i públicament que aquest projecte existeix, que és fort i que pot canviar Espanya des del punt de vista territorial i social”, ha sentenciat.

stats