Política 14/04/2016

Aguirre albira un pacte 'in extremis' entre PSOE, Podem i independentistes

Defensa que l'alcalde de Granada no dimiteixi "fins que no se sàpiga de què l'acusen"

Ara
1 min
Esperanza Aguirre ahir en l’acte de presentació del seu llibre.

BarcelonaL'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre ha assegurat aquest dijous que albira un pacte 'in extremis' entre PSOE i Podem amb el suport dels grups independentistes. "Seria la primera vegada que el Front Popular pot governar i no governa", ha ironitzat en una entrevista a la COPE, on ha afirmat que un govern amb Podem seria un "perill per la democràcia".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Més enllà de les negociacions sobre la investidura, Aguirre, que està presentant el seu llibre 'Yo no me callo', s'ha desmarcat també avui del seu partit i ha defensat que l'alcalde de Granada, José Torres Hurtado (PP), no dimiteixi fins que no se sàpiga de què l'acusen. La dirigent popular discrepa així de la decisió del PP, que ahir va suspendre de militància a Torres Hurtado.

Aguirre ha criticat la "parafernàlia" de l'operació policial d'ahir a Granada, i ha lamentat que sempre s'exageri la posada en escena de les actuacions contra el PP: "No sé si per un terrorista que posa bombes entrarien 12 policies en un edifici de cent metres". Tanmateix, Aguirre ha admès que la corrupció ha fet molt mal al PP.

stats