Política 05/12/2011

El PP repartirà Constitucions a la plaça de Catalunya

Els populars volen celebrar l'aniversari de la Constitució i desmarcar-se dels partits catalanistes

Ara
1 min

BarcelonaEl Dia de la Constitució tindrà rebudes molt diferents a Catalunya. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha anunciat que no assistirà a l'acte oficial que tindrà lloc demà a Madrid, i ERC i ICV-EUiA han aplaudit la decisió, ja que consideren que la sentència de l'Estatut i la reforma constitucional feta recentment pel PP i el PSOE han trencat el pacte constitucional. El PSC, en canvi, tindrà representació a l'acte de la mà de l'expresident de la Generalitat i senador José Montilla, i Ciutadans ha posat el crit al cel per la decisió de Mas, fet que consideren un "greu problema institucional".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El PPC, en canvi, pretén desmarcar-se dels partits catalanistes i per això celebrarà amb orgull l'aniversari de la Constitució. Les juventuts del Partit Popular, conegudes com a Noves Generacions, han organitzat un acte per demà al matí al centre de Barcelona en el qual es repartiran als ciutadans exemplars de la Constitució espanyola.

L'acte anirà encapçalat pel president de les Noves Generacions i diputat al Parlament de Catalunya, José Antonio Coto, i tindrà lloc a les 11 del matí a la plaça de Catalunya.

stats