Publicitat
Publicitat

De Guindos sobre peatges: "Ens hem d'acostumar que no hi ha res gratis en serveis públics"

El ministre diu que l'economia espanyola es pot convertir en una de les més competitives d'Europa

El ministre d'Economia, Luis de Guindos, ha dit aquest dilluns que a Espanya cal acostumar-se que "en serveis públics no hi ha res que sigui gratis", en una clara referència a la iniciativa #novullpagar de la plataforma Prou Peatges. El titular d'Economia, però, ha relacionat el moviment contra els peatges catalans amb serveis públics com l'educació o la sanitat, i ha afegit que "en darrera instància, tot té un cost per al contribuent" i "tots ho estem pagant tot".

Luis de Guindos ha fet aquestes declaracions durant un esmorzar informatiu a Madrid en què ha argumentat que "l'esforç dels ciutadans s'ha d'ajustar estrictament a la capacitat econòmica de cadascú".

En aquest sentit, ha dit que el govern espanyol planteja un programa d'estabilitat d'"imposició indirecta", és a dir, sobre el consum, i simultàniament "busca una reducció de la imposició sobre el factor treball, molt penalitzat a Espanya en aquests moments".

Segons De Guindos, la combinació de la reforma laboral i la reforma fiscal ha de permetre fer un pas endavant en la competitivitat de l'Estat, i ha assegurat que si es veu aquest pas endavant com a "estructural i permanent" l'economia espanyola es pot convertir en una de les més competitives de la zona euro.

La veu del poble

Etiquetes

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT