CAS MERCURI
Política 14/02/2013

L'oposició manté viva de moment la proposta de presentar una moció de censura a Sabadell

ICV es reunirà aquesta tarda per debatre la qüestió i el PP lamenta que Bustos hagi trigat tant a presentar la seva dimissió

Sara González
1 min

SabadellEls partits de l'oposició de l'Ajuntament de Sabadell mantenen viva, almenys de moment, la proposta de moció de censura que plana sobre el consistori. Després que Manuel Bustos (PSC) hagi dimitit com a alcalde mesos després de ser imputat pel cas Mercuri, Carme Garcia (ICV) ha anunciat que el seu partit es reunirà aquest dijous a la tarda per decidir la seva posició sobre aquesta moció de censura. "No hi ha garantida la governabilitat a Sabadell", ha volgut matisar la portaveu ecosocialista al consistori sabadellenc.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Esteban Gesa, representant del PP, ha declarat que la idea de la moció de censura segueix en peu i ha lamentat que Bustos hagi acusat l'oposició de paralitzar l'acció de govern de l'Ajuntament de Sabadell. "És l'equip de Bustos qui ha impedit que es tramitessin mocions", ha assegurat. Gesa ha carregat contra l'alcalde dimissionari pel fet que ha trigat mesos a plegar.

stats