POLÍTICA
Política 07/05/2012

Oriol Pujol: "El PP català ha de fer entendre a Rajoy que dir 'no' al pacte fiscal és condemnar Catalunya a la misèria"

El secretari general de CDC insisteix que la prioritat del Govern és sortir de la Lofca i que la negociació política amb Madrid no es basarà en el repartiment de diners

Oriol March
1 min

BarcelonaEl secretari general de CDC, Oriol Pujol, ha reclamat aquest dilluns al matí, després de l'executiva dels nacionalistes, que el PP català d'Alicia Sánchez-Camacho faci entendre a Mariano Rajoy que deixar Catalunya sense pacte fiscal és "condemnar-la a la misèria". En aquest sentit, Pujol ha insistit que el Govern basarà la negociació política pel pacte fiscal en canviar el model i no en el repartiment estricte de diners.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa al congrés del PP català, el secretari general de CDC ha assegurat que es troba més a gust amb el to "conciliador" de la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, que no pas amb el to "menys amable" de Sánchez-Camacho.

En referència a l'ofensiva del Govern per defensar les competències catalanes (algunes en perill per l'ofensiva recentralitzadora del PP), Pujol ha obert la porta a què l'executiu català porti determinades mesures al Tribunal Constitucional.

stats