Minut a minut Les mobilitzacions contra la sentència i les negociacions per a la investidura, en directe

09:03

Més de 180 ferits durant la cinquena nit d'aldarulls a Catalunya, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques

Dos agents de la Policia Nacional al centre de Barcelona Dos agents de la Policia Nacional al centre de Barcelona /Cèlia Atset

El Sistema d'Emergències Mèdiques eleva fins a 182 persones, el nombre total de ferits durant els disturbis d'ahir a Catalunya. La majoria d'assistències, un total de 152, es van fer a la ciutat de Barcelona, segons informa el SEM. En total a tot el territori, els efectius d'emergències van haver de traslladar 63 persones a l'hospital perquè fossin ateses.

La majoria dels ferits es van produir a la ciutat de Barcelona. En total, segons el SEM, 152 persones van resultar ferides a la capital catalana durant els disturbis de la passada nit, una cinquantena de les quals van haver de ser traslladades a un centre hospitalari per la seva assistència.

A Girona, els professionals del SEM van atendre 12 persones (tres de les quals van requerir trasllat), set a Tarragona (dues de les quals van ser evacuades a l'hospital) i sis a Lleida (tres traslladades). També es van produir assistències a Molins de Rei, Montcada i Reixac, Alella, Terrassa, a la carretera C-58, a l'altura de Barcelona.

Segueix tot el minut a minut