Política 25/01/2015

Pablo Iglesias llança un avís: "Als espanyols no hi ha cap govern estranger que ens pugui amenaçar"

"Les polítiques d'Angela Merkel han conduït al desastre. És un exemple del que no s'ha de fer", assegura des de València, a l'espera de veure confirmada la victòria de Syriza

Efe
1 min
Alexis Tsipras i Pablo Iglesias van compartir escenari dijous passat a Atenes en el míting central de Syriza, favorita a les eleccions d’avui a Grècia.

ValènciaEl secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha donat per fet aquest diumenge el canvi polític a Grècia i ha advertit que els espanyols no admetran cap tipus d'amenaça des de la Unió Europea. En declaracions als mitjans de comunicació abans de reunir-se amb extreballadors de la clausurada Radiotelevisió Valenciana, Iglesias ha subratllat que "Espanya no és Grècia, és la quarta economia de la Unió Europea i als espanyols no hi ha cap govern estranger que ens pugui amenaçar".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després del multitudinari míting que ha protagonitzat a València aquest diumenge al matí, Iglesias ha explicat que als grecs han intentat "amenaçar-los amb la por, però en qualsevol cas hi haurà un canvi polític". "Les polítiques d'Angela Merkel han conduït al desastre. És un exemple del que no s'ha de fer", ha afegit.

stats