Política 15/09/2015

"Catalunya Sí que es Pot és Podem": el poder de l'avatar de Pablo Iglesias

Herrera reapareix avui en un míting amb Iglesias, després de dies de silenci. La força mediàtica del líder de Podem desplaça ICV i EUiA

Ara
1 min
Avatar Pablo Iglesias

BarcelonaPer si algú estava confós, el líder de Podem, Pablo Iglesias, s'ha canviat l'avatar del seu compte de Twitter amb un rètol sota la seva foto que hi posa "Catalunya Sí que es Pot és Podem". El gest ha indignat sectors d'ICV que fa dies que veuen que la força mediàtica de Pablo Iglesias està deixant en un segon pla el candidat Lluís Rabell. Catalunya Sí que es Pot és la candidatura de confluència –emulant el Guanyem Barcelona que va portar Ada Colau a l'alcaldia–, reclutat d'un calculat equilibri entre ICV, EUiA, Podem i Equo.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Precisament avui, Joan Herrera, coordinador general d'ICV i excandidat en les últimes eleccions, reapareix en campanya després de dies en silenci, i compartirà escenari amb el mateix Pablo Iglesias. Serà un míting a Mollet del Vallès en què no prendrà part el cap de llista de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, per exigències de la seva agenda mediàtica.

El líder de Podem està sent omnipresent en la campanya catalana fent ombra al candidat Lluís Rabell, amb problemes de visibilitat en alguns dels mítings, a pocs dies de les eleccions.

En pocs mesos de vida, els líders de Podem han demostrat una gran capacitat per aparèixer als mitjans de comunicació i després treure'n el màxim partit. Amb gran habilitat, Podem va substituir el logo de la formació per la cara de Pablo Iglesias en les paperetes electorals de les eleccions europees.

stats