PACTE FISCAL
Política 04/09/2012

CiU, ICV i ERC es reuniran el 7 de setembre per preparar les negociacions per al pacte fiscal

Francesc Homs descarta que PSC i PP s'integrin al grup de treball, però aposta perquè participin en el procés des de fora

Roger Tugas
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha anunciat aquest dimarts després de la reunió del consell executiu que han enviat una carta els tres grups parlamentaris que van donar suport íntegre a la proposta de pacte fiscal, CiU, ICV-EUiA i ERC, per reunir-se el proper divendres, 7 de setembre, per preparar les negociacions amb el govern espanyol. Homs ha recordat que la resolució del Parlament preveu constituir un grup de treball "amb capacitat decisòria" en aquest sentit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En relació amb la possibilitat que altres forces s'hi sumin, després que el secretari general de CDC, Oriol Pujol, proposés dilluns que tant PSC com PP participessin en la negociació, Homs ha defensat que cal complir amb el que es va votar al Parlament. Per tant, cap d'aquestes dues forces es podrien integrar al grup de treball, però sí que podrien col·laborar des de fora en el procés negociador, com altres entitats de la societat civil, una possibilitat que també contempla la resolució de la cambra catalana.

stats