COMUNICACIÓ POLÍTICA
Política 07/01/2011

Una pàgina web recull discursos polítics que van des del 1783 fins al darrer debat d'investidura

Els seus impulsors són Juan Víctor Izquierdo i Xavier Peytibí, responsables del lloc de trobada per a amants de la comunicació política Beers&Politics

Oriol March
1 min
Imatge de la pàgina web Discursos

BarcelonaLa història s'escriu, en part, gràcies als discursos que fan els polítics de cada època. Aquesta és la visió que tenen els pares d'una pàgina web que recull grans discursos polítics a partir de 1783 fins a l'actualitat. La iniciativa recull, doncs, des de les proclames dels promotors de la independència nord-americana fins a les intervencions en el darrer debat d'investidura d'Artur Mas com a president de la Generalitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els impulsors de la iniciativa, Juan Víctor Izquierdo i Xavier Peytibí, tots dos vinculats al món de la comunicació política, han inclòs el vídeo d'algun dels discursos. També han fet una crida als usuaris per tal que els enviïn tots aquells discursos que considerin interessants de llegir. Els dos pares del projecte estan al darrere de la iniciativa Beers&Politics, un lloc de trobada per als amants de la comunicació política.

stats