Publicitat
Publicitat

Una part de la paga de Nadal dels funcionaris, al gener

Mas-Colell i Homs expliquen aquest dijous fins on arribaran les conseqüències de la manca de liquiditat que pateix la Generalitat per l'impagament dels 759 milions d'euros per part de l'Estat

Tal com avança La Vanguardia aquest dijous, el conseller d'economia, Andreu Mas-Colell, i el portaveu del Govern, Francesc Homs, explicaran que la falta de liquiditat de la Generalitat de Catalunya afectarà la paga de Nadal dels funcionaris de l'administració. El diari explica que una fracció d'aquesta part de la retribució anual del 2011 es farà efectiva el 2012, ja que aquestes són les "tensions" més elevades "de tresoreria que ha patit la institució des de 1977". El cost total d'aquest pagament són 800 milions d'euros, una quantitat de la qual la Generalitat "no disposa".

La mala situació econòmica que viu el Govern català no acaba aquí, segons el diari de Godó. Els proveïdors de la Generalitat també en podrien resultar perjudicats, sobretot aquells que ja van veure postposats els cobraments a l'octubre i al novembre. Mas-Colell no preveia que Elena Salgado, que ja ha aplicat la mà dura pressupostària en altres casos amb Catalunya, ho tornés a fer.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT