Política 05/09/2015

El passeig de Rajoy a Badalona: fotos amb veïns, dinar amb la família d'Albiol i algun crit d'independència

El president del govern espanyol dina amb la família del candidat del PP després de la clausura de l'escola d'estiu del PP a Lloret

Efe
1 min
Mariano Rajoy i Xavier García Albiol, a Badalona. / EFE

BadalonaEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha fet aquest dissabte una passejada per Badalona al costat del candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol. Durant la visita a Badalona, Rajoy s'ha fet fotos amb veïns que li han demanat, i fins i tot ha signat una pilota a un nen que se li ha acostat. "Em va convidar a dinar al seu poble i li vaig dir que sí si pagava ell", ha respost Rajoy a unes senyores que li han preguntat què estava fent a Badalona. El líder del PP tenia previst dinar amb García Albiol, la dona del candidat i els seus dos fills.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Veïns de Llefià s'han sorprès de veure el president del govern espanyol passejant tranquil·lament pel barri, acompanyat de l'exalcalde de la ciutat. Rajoy ha dinat amb García Albiol i la seva família a la terrassa del Frankfurt Westfàlia, a l'avinguda del Marqués de Sant Mori de Badalona, on no ha faltat el pa amb tomàquet i la companyia d'algun espontani que s'ha assegut a la taula per parlar de prop amb el president espanyol. Un altre veí li ha etzibat, des de lluny, una frase referint-se al procés sobiranista: "Rajoy, Catalunya independent". El líder popular ha arribat a Badalona després de la clausura de l'escola d'estiu del PP a Lloret de Mar. Aquesta tarda té previst tornar a Madrid amb l'AVE.

stats