Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

ERC, CiU i el PP català representaran el Parlament en la defensa al Congrés del rescat dels peatges

El PSC s'ha quedat fora del trio de delegats i presentarà un candidat alternatiu

Els tres representants del Parlament que defensaran la proposició de llei que estableix un fons estatal per al rescat selectiu dels peatges seran Marc Sanglas (ERC), Josep Rull (CiU) i Santi Rodríguez (PP). Els tres grups parlamentaris han arribat a un acord aquest dimarts per repartir-se el temps d'intervenció al Congrés en cas que la proposició arribi a debatre's al ple, fet que no va succeir la darrera vegada que el Parlament va trametre aquesta proposta a les Corts espanyoles.

El Parlament haurà de decidir en votació quins seran els tres representants d'entre les quatre candidatures presentades. L'acord entre ERC, CiU i el PP català tindrà a priori majoria per nomenar els seus tres representants. Tot i això, la portaveu d'ERC, Anna Simó, ha assegurat que el seu grup havia proposat compartir el temps amb el PSC, un fet que, segons Simó, ha sigut descartat per la resta de grups.

La proposició de llei torna a demanar la creació d'un fons estatal per a "l'homogeneïtzació, el rescat selectiu i la subvenció dels peatges de les autopistes".

La veu del poble

Etiquetes

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT