Política 01/07/2013

Navarro: "Rubalcaba i jo aconseguirem que Catalunya i Espanya no trenquin"

El líder del PSC s'atorga un paper clau en l'estratègia contra l'independentisme

Acn
1 min
El líder del PSC, Pere Navarro, durant la seva intervenció, aquest dilluns, en la jornada sobre municipalisme del PSC / ACN

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha aprofitat la seva intervenció en la jornada que els socialistes han celebrat aquest dilluns contra la nova llei local espanyola per escalfar motors de cara al Consell Territorial del PSOE del proper cap de setmana. A pocs dies de la reunió que ha de dibuixar el model d'Estat que defensen els socialistes espanyols, el líder del PSC ha volgut reclamar per ell un paper clau contra l'independentisme. "Us garanteixo que Rubalcaba i jo aconseguirem que Catalunya i el conjunt d'Espanya no trenquin", ha sentenciat, entre els aplaudiments dels assistents a l'acte.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pere Navarro ha destacat que aquesta setmana és "importantíssima" pel PSC, pels socialistes espanyols i pel futur de l'Estat. Dissabte els líders de totes les federacions del PSOE es trobaran a Granada amb l'objectiu de definir "un nou model de reforma de la Constitució per avançar cap a un Estat federal".

Amb aquest horitzó, Navarro s'ha volgut atribuir-se la paternitat del procés que ara inicia el PSOE. "Vam iniciar aquí l'impuls d'aquest projecte", ha dit, tot destacant que el Consell Territorial és "molt rellevant". "Us garanteixo que Rubalcaba i jo aconseguirem que Catalunya i el conjunt d'Espanya no trenquin. I ho aconseguirem com a contrast a tots aquells als quals els agrada el trencament i treballen per aconseguir-ho, com a contrast a ERC i CiU però també al PP i la seva recentralització", ha dit davant d'un centenar de càrrecs municipals del PSC.

stats