Política 10/11/2012

Navarro insta Rajoy a demanar perdó i l'acusa de ser la "fàbrica d'independentistes" més gran

"Rajoy diu que ens estima, però menteix, un cop més", diu el candidat del PSC des de Tarragona

Sara González
2 min
Pere Navarro, amb Ángel Gabilondo, en un acte aquest dissabte a Tarragona. RAFA GARRIDO / ACN

TarragonaEl candidat del PSC, Pere Navarro, ha situat la política del PP en el blanc del seu míting a Tarragona. El líder socialista ha instat el president espanyol, Mariano Rajoy, que aquest dissabte al matí també ha estat a Tarragona, a "demanar perdó" als catalans per recollir firmes en contra de l'Estatut de Catalunya i fer una crida al boicot dels productes catalans. "Rajoy és la fàbrica d'independentistes més gran d'Espanya", ha etzibat Navarro, que ha afegit que és per culpa dels "seus posicionaments extrems" que avui es parla d'independència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Rajoy diu que ens estima, però menteix, un cop més", ha dit el candidat del PSC sobre les paraules que Rajoy dedica als catalans en un vídeo del PP. Entre els despropòsits dels populars, Navarro també ha citat el recurs al Tribunal Constitucional contra el matrimoni homosexual. "Demostra que té menys vergonya que paraula venint ara aquí i fent veure que no ha passat res", ha etzibat Navarro.

El candidat del PSC ha insistit que el president espanyol ha estat "incapaç de complir cap dels seus compromisos electorals" en un any i ha lamentat que s'hagi dedicat a "tensionar" l'ambient. En aquest sentit, ha criticat CiU per "proclamar el miracle de la independència" per tapar els seus fracassos i ha demanat a Mas que digui amb claredat que ell està favor del "trencament" i de crear una "frontera al Sénia". "No sabem com s'arriba a aquesta independència, si hem de ser monarquia o república, si estarem o no dins de l'euro, si el Barça podrà jugar contra el Madrid o si tindrem exèrcit o el llogarem per hores a Espanya", ha dit.

També ha deplorat que Mas "amb una mà tregui l'impost de successions i amb l'altra retalli" i que Rajoy permeti als rics "defraudar" a Hisenda sense que tinguin cap tipus de problema promovent una amnistia.

stats