Política 11/03/2019

El portaveu de Cs a Reus afirma que el partit l'ha apartat per haver denunciat irregularitats

Juan Carlos Sánchez ho ha recriminat al partit avui en roda de premsa

A.m. / E.c.
1 min
Els diputats Lorena Roldán i Carlos Carrizosa, aquest matí al Parlament

Barcelona / TarragonaEl portaveu de Ciutadans a Reus, Juan Carlos Sánchez, ha comparegut aquest dilluns en roda de premsa per anunciar que finalment no serà el cap de llista de Cs a la capital del Baix Camp per a les eleccions municipals. Segons ell mateix ha afirmat, se l'ha apartat del partit per haver denunciat les presumptes irregularitats que hauria comès "una persona important de Cs a Catalunya", tal com ha confirmat l'ARA.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez havia estat ratificat com a candidat pel partit, però ara ha estat apartat de la formació. Cs Tarragona explica que se l'ha apartat per una "discrepància pel tema de la llista", diu que no té constància de cap denúncia per irregularitats i es remet a un comunicat que el partit emetrà les properes hores.

Sánchez hauria denunciat un possible frau intern del partit i, afirma, és per això que el volen apartar. En el mateix sentit, ha afirmat que va ser el secretari d'organització del partit, Carlos Carrizosa, qui li va comunicar el dia 6 que no podia continuar com a candidat.

stats