Política 27/05/2015

La portaveu d'Unió insta el partit a debatre internament i no als mitjans

En declaracions a Rac 1, Surroca, es pronuncia així sobre el manifest sobiranista que han subscrit diversos alts representants de la formació de Duran i Lleida

Europa Press
1 min
La portaveu d'Unió, Montserrat Surroca, durant la seva valoració del 9-N. / ACN

BarcelonaLa portaveu d'Unió, Montserrat Surroca, ha instat aquest dimecres a debatre de manera "interna" i no davant dels mitjans de comunicació, en referència a la consulta que el partit celebrarà el 14 de juny per decidir el seu posicionament sobre el 27-S.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a Rac 1, Surroca s'ha pronunciat així sobre el manifest sobiranista que han subscrit diversos alts representants d'UDC reclamant que en la consulta interna es pregunti a la militància sobre la independència. El text, al qual ha tingut accés l'ARA, pregunta 'Vol que Unió es comprometi per una Catalunya independent en el marc de la Unió Europea?'. El manifest l'han signat, entre d'altres, la presidenta del Parlament, Núria De Gispert; l'expresident de la Cambra catalana i president del Pacte Nacional pel Dret de Decidir, Joan Rigol; membres de l'executiva del partit com Antoni Castellà; diputats al Parlament com Mercè Jou, Joan Recasens i Elena Ribera, i el president d'Unió a Barcelona, Gerard Ardanuy.

Sumarroca ha afegit que el secretari general d'UDC, Ramon Espadaler, ha començat aquesta setmana a reunir-se amb els membres del comitè de govern per tractar el tema, ja que volia posposar el debat per no barrejar-lo amb la campanya de les municipals. Les paraules de la portaveu arriben en un moment de fort debat intern en el si del partit de Duran i Lleida.

stats