POLÍTICA
Política 08/08/2011

El portaveu d'ERC creu que les primàries els faran “arribar justos” a les generals

Ignasi Llorente creu que escollir candidat és “la millor solució” per a la situació actual del partit, que viu “a cavall de dues executives”

Redacció
1 min

BarcelonaIgnasi Llorente, portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya, creu que el partit haurà d'accelerar els processos que estan tenint lloc per escollir el candidat a les eleccions generals. Segons Llorente, “endarrerir la posada en marxa de la campanya ens fa arribar justos” a les eleccions programades pel 20-N. El portaveu dels republicans ha admès que estar “a cavall de dues executives” no és la millor situació per afrontar els comicis. Tot i això, Llorente defineix les primàries com “la millor solució” i ha dit que espera que se celebrin. “Ara encara veiem les primàries com una cosa dramàtica però ens hi haurem d'acostumar”, ha explicat el portaveu, que ha reconegut també que “no hem sabut donar sortida a les estrelles, ens ha faltat paciència".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Llorente ha volgut posicionar-se al costat de Joan Ridao en aquest camí cap a les eleccions al Congrés. “Els candidats no són com els kleenex, se'ls ha de deixar madurar”, ha explicat, i ha recordat exemples de candidats que han guanyat eleccions a la segona o a la tercera vegada, com el cas de Mas o Trias. Per Llorente, Ridao “encara té recorregut” i “és millor candidat ara que fa quatre anys”. Segons el portaveu republicà, “l'agenda nacional de Ridao és difícilment superable”.

stats