Política 07/11/2013

El PP acusa el Govern de desviar cap a universitats 101 milions del FLA per al sector sanitari

Camacho acusa CiU d'"enganyar" les farmàcies dient que no hi ha diners per pagar els deutes

Ara
1 min

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha acusat aquest dijous el Govern d'Artur Mas de desviar cap a universitats 101 milions d'euros del fons de liquiditat autonòmica (FLA) corresponents al mes d'octubre que inicialment estaven destinats al sector sanitari. Des dels passadissos del Parlament, Camacho ha revelat un intercanvi de correus en què el Govern sol·licitava autorització al ministeri d'Hisenda per poder destinar els diners a universitats, tot i les recomanacions de l'executiu espanyol de dedicar-ho al sector sanitari, tenint en compte la crítica situació de les farmàcies.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per la presidenta dels populars catalans, la maniobra del Govern resulta "perversa i inacceptable" perquè ha "enganyat" les farmàcies dient-los que no hi havia diners per pagar els deutes de la Generalitat. Camacho ha anunciat que convocarà una reunió amb els responsables del departament d'Economia per demanar-los explicacions.

D'altra banda, ha assegurat que en la propera reunió del consell de ministres s'aprovaran els 400 milions d'euros del pla de proveïdors que s'haurien d'haver pagat a l'octubre.

stats