Política 19/02/2013

El PP proposa una comissió d'investigació al Parlament sobre espionatge polític

Els socialistes obren la porta a donar suport a la proposta i ERC l'estudiarà

Anna Mateo
1 min
El portaveu parlamentari del PP, Enric Millo, es va negar ahir a assistir a la reunió de De Gispert.

BarcelonaEl portaveu parlamentari del PP a Catalunya, Enric Millo, ha suggerit aquest dimarts la creació d'una comissió d'investigació al Parlament per esclarir el cas de presumpte espionatge polític. "És un fet suficientment important i greu com perquè se'n parli aquí, es vagi a fons i es demanin les compareixences de tothom que pugui tenir relació amb els espionatges", ha plantejat Millo.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El portaveu parlamentari del PSC, Maurici Lucena, s'ha mostrat obert a donar suport a aquesta proposta. "Tot el que sigui aclarir els fets ens sembla bé, nosaltres hi donarem suport", ha assenyalat Lucena, tot i que a parer seu "el més important és que aquesta qüestió es posi en mans de la justícia al més aviat possible". Ciutadans també hi donarà suport.

Per la seva banda, Marta Rovira, d'ERC, s'ha limitat a dir que el seu grup estudiarà la proposta en cas que es concreti. En canvi, el portaveu parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha dit que el seu grup "no serà el problema per impedir que es pugui fer" aquesta comissió, però ha aprofitat per carregar contra el PP. "Quan no sap com actuar, demana una comissió d'investigació", ha denunciat Turull.

stats