Política 22/05/2011

El PP es reivindica com la clau per a la governabilitat de Barcelona

Sánchez-Camacho avala el discurs que li ha valgut la victòria a Garcia Albiol a Badalona i celebra que el PP pot ser decisiu també a Tarragona i Girona

Elena Freixa
1 min

BarcelonaEl president del PP de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha proclamat que els bons resultats de les urnes (que els han donat 8 regidors) converteixen el partit en la clau que garantirà la governabilitat de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El partit ha aconseguit el seu gran objectiu de fer-se fort a les capitals de província, ja que també serà decisiu en el canvi de color dels ajuntaments de Tarragona i Girona, tal i com ha afegit la presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho.

La líder del PP ha recordat que el partit continua fent història a Catalunya després del 28N, ja que han augmentat el nombre de regidors fins a 471, un 65% més que en els darrers comicis municipals.

Sánchez-Camacho també s'ha referit a la victòria de Xavier García Albiol a Badalona i n'ha avalat el polèmic discurs. Ha dit que el PP tindrà complicitat amb els governs que apliquin polítiques d'immigració i seguretat que siguin "les adequades".

Després de dirigir-se als militants que l'esperaven a l'hotel Melià de Barcelona, Sànchez-Camacho ha marxat cap a Badalona per felicitar en persona García Albiol, que ha conquerit la primera victòria del PP en un municipi català de més de 50.000 habitants.

stats