Política
Política 03/01/2011

El PPC utilitzarà una marca blanca a les eleccions municipals del maig

Alicia Sánchez-Camacho creu que d'aquesta manera el partit estendrà la seva força al territori

Albert Castellví
1 min
La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, s'ha reunit amb els 18 diputats que el partit ha aconseguit després del 28-N.

BarcelonaLa presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, vol que el seu partit es pugui presentar sota unes altres sigles a les eleccions municipals de la primavera. En declaracions a El món a Rac1, la líder del PPC s'ha mostrat convençuda que d'aquesta manera el partit "podrà estendre la seva força als municipis". Sánchez-Camacho ha afegit: "Som la tercera força política a Catalunya, i no pot ser que tinguem només 284 regidors". Segons ella, "un partit fort i sòlid és el que està al territori, als municipis", i per això volen presentar més llistes, ja sigui sota la marca PPC o sota unes altres sigles que agrupin partits de diversos municipis, tal com ja fan altres partits.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez-Camacho ha avançat que ella ja ha pres la decisió, tot i que encara no té el vistiplau del partit. En la seva opinió, s'aprovarà de manera "força imminent", ja que "l'agenda és ara les municipals". Sánchez-Camacho ha destacat que "al territori hi ha molta gent que vol col·laborar" amb el seu partit, i que des de diversos municipis s'ha demanat al PP la creació d'unes sigles pròpiament municipals. En aquest sentit, la presidenta del PPC s'ha mostrat optimista i considera que els populars poden pujar "en molts municipis de l'àrea metropolitana".

stats